ΠΑΦΟΣ: Άναψε ψωτιά για να κάψει κλαδιά και κατέστρεψε βαν και εμπορευματοκιβώτιο με ηλεκτρικές συσκευές

ΠΑΦΟΣ: Άναψε ψωτιά για να κάψει κλαδιά και κατέστρεψε βαν και εμπορευματοκιβώτιο με ηλεκτρικές συσκευές

Φωτιά που ξεκίνησε από κλαδιά δέντρων στην περιοχή τη Αργάκας, επεκτάθηκε αστραπιαία και κατέκαψε ένα παλιό ακινητοποιημένο βαν και ένα εμπορευματοκιβώτιο που περιείχε ηλεκτρικές συσκευές. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, αρχικά σε σωρό από κλαδιά δέντρων που άναψε ιδιοκτήτης, στο πλαίσιο καθαρισμού και τα οποία βρίσκονταν πολύ κοντά σε ένα παλιό ακινητοποιημένο βαν και ένα εμπορευματοκιβώτιο το οποίο περιείχε τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, του ιδίου ιδιοκτήτη. 

Η άμεση επέκταση της φωτιάς είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του βαν και του  εμπορευματοκιβωτίου  με το περιεχόμενο του.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως στη 13:15  ενώ στην κατάσβεση της συνέδραμαν και κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE