Ξεκίνησε συζητήσεις με Γκόμες

Ξεκίνησε συζητήσεις με Γκόμες

Συζητήσεις έχει ξεκινήσει ο μάνατζερ του Πάπου Γκόμες, με τη Λάτσιο μιας και η συνεργασία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την Αταλάντα οδεύει προς το τέλος της.

Ο 32χρονος άσος αναζητεί κάθε τρόπο προκειμένου τον Γενάρη να αποχωρήσει από την Αταλάντα, μετά το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Πάντως από τη μέρα που ανακοίνωσε πως σύντομα θα πει «αντίο» στους «μπεργκαμάσκι», δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, όπως η Ίντερ του Κόντε, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Λάτσιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Corriere della Serra», οι «Λατσιάλι» φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του, καθώς ο μάνατζερ του Γκόμες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί τους, ώστε να επιτευχθεί το «deal».

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνίζεται από το 2021 με τη φανέλα της Λάτσιο και μένει να δούμε αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ξεκίνησε συζητήσεις με Γκόμες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE