Ένα σημείο στην Πάφο για rapid test το Σάββατο

Ένα σημείο στην Πάφο για rapid test το Σάββατο

Σε ένα σημείο θα λειτουργήσει σήμερα, Σάββατο, μονάδα δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου στην Πάφο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το σημείο  δειγματοληψίας θα λειτουργήσει σήμερα από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Περίπτερο παρά το Λιμανάκι, στην Πάφο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις τοπικές αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE