Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Έσπασε το κέρφιου, πιάστηκε χωρίς ΜΟΤ - Ναρκωτικά και εργαλεία διάρρηξης 'έκαψαν' 25χρονο

Yπό κράτηση τέθηκε 25χρονος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου για την κυκλοφορία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Έμπας. Όπως διαπιστώθηκε μετά από σχετικό έλεγχο νάρκοτεστ που του έγινε, οδηγούσε το όχημά του έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ στο όχημά του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης δεν είχε εξασφαλίσει έγκυρο πιστοποιητικό επιθεώρησης ΜΟΤ, ενώ οδηγούσε το όχημά του πέραν της επιτρεπόμενης ώρας που έχει καθοριστεί βάσει διατάγματος. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE