Κάνει και δεύτερη προσπάθεια για τον Σιμακάν

Κάνει και δεύτερη προσπάθεια για τον Σιμακάν

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μίλαν θα επανέλθει με προσφορά ύψους 15 εκατομμυρίων για να πάρει τον Μοχάμεντ Σιμακάν από την Στρασμπούρ.

Το… πόκερ γύρω από τον Μοχάμεντ Σιμακάν πηγαίνει στον επόμενο «γύρο» τον Γενάρη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe».

Η Μίλαν ήθελε… απεγνωσμένα τον 20χρονο αμυντικό και τον περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις με την Στρασμπούρ δεν ήταν πετυχημένες.

Ωστόσο, οι «ροσονέρι» θα επανέλθουν όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα, κάνοντας νέα προσφορά στους Αλσατούς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν σκέφτεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Στρασμπούρ με ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρω, με τον Σιμακάν να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το 2023.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Κάνει και δεύτερη προσπάθεια για τον Σιμακάν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.