ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήνει το MLS για ομάδα-έκπληξη ο Μπόγιαν Κρκιτς!

Αφήνει το MLS για ομάδα-έκπληξη ο Μπόγιαν Κρκιτς!

Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο Μπόγιαν Κρκιτς. Αφήνει το MLS και τη Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Ένας παίκτης που στην αρχή της καριέρας του είχε πολλές φιλοδοξίες, δεν του πήγαν καλά τα πράγματα. Ο λόγος για τον Μπόγιαν Κρκιτς ο οποίος πριν μερικά χρόνια φάνταζε ακόμα και διάδοχος του Λιονέλ Μέσι. Πλέον, βρίσκεται στα αζήτητα και ψάχνει τρόπο να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο 30χρονος επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στο MLS με τα «χρώματα» της Μόντρεαλ Ιμπακτ. Το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες, όμως. Έτσι, αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Από τον Αύγουστο του 2019 ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στον Καναδά.

Δοκίμασε και το αμερικανικό πρωτάθλημα, όπου έχουν αγωνιστεί αρκετοί παίκτες που έγραψαν ιστορία στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, το MLS κόσμησαν με την παρουσία τους οι Ιμπραΐμοβιτς, Μπέκαμ, Κακά, Ντρογκμπά. Ο τελευταίος μάλιστα έπαιξε στη νυν ομάδα του Μπόγιαν.

Η ηλικία του είναι ακόμα καλή ποδοσφαιρικά και το γνωρίζει αυτό ο έμπειρος φορ. Γι’ αυτό δεν θέλει πλέον να αναλώνεται σε ένα πρωτάθλημα που μόνο έσοδα του προσφέρει. Διότι κακά τα ψέματα, στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο δεν είναι και πολύ ψηλά στην εκτίμηση των φιλάθλων.

Η καριέρα του δεν είναι αμελητέα. Αποτέλεσε προϊόν της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, της Μασία. Έπαιξε και στην πρώτη ομάδα μάλιστα συστήνοντας τον εαυτό του στο ευρωπαϊκό κοινό. Αργότερα, έπαιξε στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα και της Μίλαν, αλλά έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Δοκιμάστηκε και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Στόουκ, έπαιξε στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και στη Γερμανία με τη Μάινζ.

Στο μεσοδιάστημα πηγαινοερχόταν ως δανεικός στις παραπάνω ομάδες από την Μπάρτσα. Δεν υπολογιζόταν και ξανά μανά τα ίδια… Είπε να γίνει και αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» αγωνιζόμενος στην Αλαβές. Πριν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, είχε εκφράσει αυτήν την επιθυμία μιλώντας στην «Mundo Deportivo» και μάλιστα είχε διευκρινίσει ότι θα ήθελε να αγωνισθεί στο σαμπιονά.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L Equipe», λίγες ημέρες πριν την λήξη του συμβολαίου του, ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός, εξετάζει αρκετές προτάσεις από την Liue 1 και ειδικότερα αυτήν που του έχει καταθέσει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Αφήνει το MLS για ομάδα-έκπληξη ο Μπόγιαν Κρκιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top