ΛΕΜΕΣΟΣ: Οργή και απόγνωση ιδιοκτητών χώρων εστίασης - ΄Κάποιοι δε θα κάνουμε Χριστούγεννα'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οργή και απόγνωση ιδιοκτητών χώρων εστίασης - ΄Κάποιοι δε θα κάνουμε Χριστούγεννα'

Απόγνωση, οργή και αγανάκτηση εκφράζουν οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης της Λεμεσού, οι οποίοι κάνουν λόγο για καταστροφή τους.  

Σε ανακοίνωση του ο ΠΑΣΙΚΑ Λεμεσού αναφέρει ότι «κάποιοι από εμάς δεν θα γιορτάσουν Χριστούγεννα και προσθέτει ότι «πείσαμε τα μέλη μας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να εφαρμόσουν με ευλάβεια τα μέτρα των επιδημιολόγων και του κράτους έστω και αν πιστεύαμε ότι η εστίαση δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός κρίκος που θα προφυλάξει την υγειονομική αλυσίδα».

«Όλοι μας είμαστε μάρτυρες στο τι γίνεται αυτές τις μέρες. Εγκληματική μη εφαρμογή των πρωτοκόλλων και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης από κανένα», προσθέτει.  
 
Ο ΠΑΣΙΚΑ καταγγέλλει ότι δεν έτυχαν καμίας ουσιαστικής στήριξης και προσθέτει ότι το κράτος είναι απών και «δισεκατομμύρια που εισρέανε από τα ευρωπαϊκά ταμεία για στήριξη των επιχειρήσεων χάθηκαν».
 
 «Αρκετοί από εμάς καταστράφηκαν», αναφέρει και προσθέτει πως «εμείς και οι υπάλληλοί μας με κουτσουρεμένα επιδόματα και κολπάκια από το υπουργείο εργασίας».       
 
Αναφέρει επίσης ότι «ο κλάδος της εστίασης πειθάρχησε στα υγειονομικά πρωτόκολλα και προάσπισε την δημόσια υγεία καθώς και την υγεία των εργαζομένων μας» και προσθέτει ότι «είδαμε μέχρι τώρα υπαίθρια πάρτι, πανηγύρια στην πλατεία, συγκεντρώσεις σε δημόσιες σκάλες και πλατείες,supermarket, μεγάλα καταστήματα και όλα αυτά χωρίς καμία προφύλαξη, χωρίς κανένα έλεγχο».
 
Ο ΠΑΣΙΚΑ κάνει λόγο για στοχοποίηση της εστίασης, των γυμναστηρίων και των Malls αφού, όπως αναφέρει, «δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός κρίκος που θα προφυλάξει την υγειονομική αλυσίδα».        

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ         

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE