Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»
Στην Σάντα Μαρία Μαντζόρε οδηγήθηκε η σορός του Πάπα Φραγκίσκου σπάζοντας τη μακροχρόνια παράδοση του Βατικανού.
Έγραψα και πρωϊνιάτικα (ΕΔΩ), ότι αν δεν άρχιζε η εποχή της τεχνολογίας στο Cyprus Ληγκ, δεν θα την “πατούσε” ο ψηλόσωμος ρεφ στο Παφιακό.
Θέλω να απευθυνθώ, στον αγαπητό Μιχάλη Κουκουλάκη, τον άνθρωπο που ανέλαβε την αποστολή, κατά τους τελευταίους μήνες, να εκπαιδεύσει τους Κύπριους διαιτητές, για το πως θα χειρίζονται το περιβόητο Video Assistant Referee.
–Σα να κάτι πάει λάθος;
–Μήπως δεν τους τα εξηγήσατε τόσο καλά, όπως σας είπα και πριν λίγες μέρες;
-Ή κάποιοι δεν έχουν τόσο ψηλό επίπεδο αντίληψης, για να κατανοήσουν τα βασικά ζητήματα λειτουργίας του όλου συστήματος;
Και κάτι άλλο, που τώρα θυμήθηκα… Μετά την 14η αγωνιστική είχε δημοσιοποιηθεί μακροσκελές δελτίο τύπου για τις σημαντικότερες φάσεις, που εξετάστηκαν από το VAR.
Eίχε λεχθεί, πως κάτι τέτοιο θα γινόταν μετά από κάθε αγωνιστική. Για την 15η αγωνιστική, ακόμα δεν το είδαμε…
Εκτός αν λογαριάζεται να τα “πλασάρεται” σε πακέτο, μαζί με την εμβόλιμη αγωνιστική των Χριστουγέννων.
The post Aγαπητέ Κουκουλάκη… Σα να κάτι ΠΑΕΙ λάθος; (Γιατί θυμηθήκαμε τον “ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΓΟ”) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις