ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έχεις απορία για τα διατάγματα; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους ελέγχους των Αρχών στα «διαφορετικά» Χριστούγεννα

Έχεις απορία για τα διατάγματα; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους ελέγχους των Αρχών στα «διαφορετικά» Χριστούγεννα

Διανύουμε ίσως τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα στην ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς η πανδημία μας χάλασε τα σχέδια στο να γιορτάσουμε όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το ThemaOnline για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών του, μετέφερε απορίες σε ό,τι αφορά τα διατάγματα.

Συγκεκριμένα για απόψε (24/12), η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ξεκινά στις 23:00 ενώ τις υπόλοιπες μέρες συνεχίζει κανονικά να απαγορεύεται στις 21:00 με την Αστυνομία να κάνει εντατικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε εξασφαλίσαμε:

-Δεν είναι δυνατό να βρίσκεται σε κάθε οικία για να ελέγχει τα άτομα, εκτός και αν προκύψει καταγγελία.

-Οι εργαζόμενοι που κατέχουν χαρτί κυκλοφορίας και εντοπίζονται θα πρέπει να βρίσκονται σε περιοχή που να συνεπάγεται με τον χώρο διαμονής τους ή με τον χώρο εργασίας τους.

-Αν ο ιδιοκτήτης δεν επιτρέψει στους Αστυνομικούς να εισέλθουν στην οικία του και οι Αρχές αντιληφθούν πως γίνεται μαζική συνάθροιση πέρα των 10 ατόμων, έχει το δικαίωμα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης, εναντίον του.

Καταγγελίες:

Οι Αρχές συνεχίζουν να μοιράζουν τσουχτερά εξώδικα, τόσο σε υποστατικά, όσο και σε πολίτες που παραβιάζουν τα διατάγματα και συγκεκριμένα για χθες Τετάρτη (23/12), καταγγέλθηκαν πολίτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν μετά τις 9 το βράδυ, δεν φορούσαν μάσκα σε δημόσιους χώρους και οχήματα αλλά και ένα υποστατικό.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline από τους 87 πολίτες που καταγγέλθηκαν Παγκύπρια οι 17 πιάστηκαν να κυκλοφορούν μετά τις 21:00 το βράδυ, χωρίς δικαιολογητικό.    

Οι 37 δεν φορούσαν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ οι 25 καταγγέλθηκαν για μη χρήση μάσκας σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την ίδια ώρα καταγγέλθηκε κατάστημα ειδών ένδυσης στην Πάφο, που δεν είχε σήμανση για τα μέτρα, θερμόμετρο, δεν κατέγραφε τον αριθμό των ατόμων αλλά δεν είχε ούτε αντισηπτικό έξω από τα δοκιμαστήρια.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top