ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

Aνάμεσα στα σημερινά κρούσματα , υπήρξαν και τρείς θάνατοι αλλά και πολλοί συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 146 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους 34 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 15 είναι διασωληνωμένοι, ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 18 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE