Στην κυκλοφορία όλη η Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία

Στην κυκλοφορία όλη η Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, παρά τη συμβολή με τις οδούς Κρατίνου και Γλαύκου, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες συμπλήρωσης των πεζοδρομίων και ο εμπλουτισμός της πολυσύχναστης Λεωφόρου με πράσινο.


Από την περασμένη Δευτέρα άρχισε η δεντροφύτευση 90 ώριμων δέντρων, θάμνων και αναρριχητικών φυτών, τα οποία δημιουργούν ευχάριστες συνθήκες για τη διακίνηση των πολιτών, προσθέτει ο Δήμος στην ανακοίνωση.
 
Το έργο, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, κατασκευή πλατιών και άνετων πεζοδρομίων και νέου οδοστρώματος, υπογειοποίηση υποδομών και εγκατάσταση νέου φωτισμού, επισκέφτηκε σήμερα, ο Δήμαρχος Λευκωσίας. Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση των εργασιών εντός των χρονοδιαγραμμάτων, τονίζοντας ότι ύστερα από συζητήσεις δεκαετιών μπορούμε πλέον να διακινηθούμε στην Κυριάκου Μάτση με ασφάλεια.
 
«Τολμήσαμε να υλοποιήσουμε ένα έργο που για δεκαετίες εκκρεμούσε και σήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να το παρακολουθούμε να ολοκληρώνεται, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα της περιοχής», δήλωσε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι το έργο «αναβαθμίζει την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική της Λεωφόρου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE