Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της ΕΦ πραγματοποίησε ο ΥΠΑΜ ενόψει εορτών - ΒΙΝΤΕΟ

Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της ΕΦ πραγματοποίησε ο ΥΠΑΜ ενόψει εορτών - ΒΙΝΤΕΟ

Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στη γραμμή άμυνας σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε ο Υπουργός Άμυνα, Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Πετρίδης βρέθηκε κοντά στους φρουρούς της πρώτης γραμμής,ενημερώθηκε για την αποστολή και τον ρόλο των φυλακίων και είδε από κοντά το πολύμορφο έργο που επιτελούν.

Ο ΥΠΑΜ συνομίλησε με στελέχη και εθνοφρουρούς, αντάλλαξε ευχές και προσέφερε συμβολικά δώρα. Κατά την επίσκεψή του χορωδίες έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια στο κλίμα των ημερών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE