Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Ωστόσο, επτά χρόνια μετά ο Ραφαήλ καλείται να φανεί για ακόμη μια φορά δυνατός αναζητώντας δότη μυελού των οστών.

Σε ανάρτηση του ο νεαρός από τη Λεμεσό με θετική σκέψη ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και φυσικά τον κόσμο που έχει μεταβεί στα διάφορα σημεία για να δώσει δείγμα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ακομα δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου .... κάπου εκει εξω υπάρχει κάποιος η κάποια που θα μου μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χαμόγελο μου ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Για τις άλλες επαρχίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε »

Η προσπάθειες για εύρεση δότη για τον Ραφαήλ πρέπει να συνεχίσουν και όλοι μας να αφιερώσουμε μόλις ένα λεπτό με την ελπίδα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Ραφαήλ.

Δείτε την ανάρτηση του, στην οποία υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για δειγματοληψία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE