Παναγιώτης Βασιλάκος: Στέλνει μηνύματα σε άλλες κοπέλες ενώ είναι ζευγάρι με την Νικολέττα

Παναγιώτης Βασιλάκος: Στέλνει μηνύματα σε άλλες κοπέλες ενώ είναι ζευγάρι με την Νικολέττα

Το The Bachelor τελείωσε, ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται σε σχέση με τη Νικολέττα και όλα είναι υπέροχα. Μέσα από το Vanda’s Blog του YouWeekly.gr, σκοπεύω να σας κάνω μία «καυτή» αποκάλυψη για το πόσο «άτακτος» ήταν ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι του έρωτα και για τα μηνύματα που έστειλε που έφεραν «μαύρα σύννεφα» στη σχέση του με τη νικήτρια.

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως η εκρηκτική Θεσσαλονικιά θα ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Άλλωστε φαινόταν πως ο Παναγιώτης είχε έρθει πολύ κοντά μαζί της και έκανε αρκετές παραχωρήσεις για να λειτουργήσει η σχέση τους

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE