ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 5 θάνατοι – Ο νέος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 5 θάνατοι – Ο νέος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2020:

–       Πέντε άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 101.

–       130 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 32 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 12,658 τεστ ανίχνευσης της νόσου, εκ των οποίων τα 4,088 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τα 8,570 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 5 θάνατοι – Ο νέος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE