Κούσιος: Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ δεν απαντά επί της ουσίας στις τεκμηριωμένες θέσεις του Προέδρου

Κούσιος: Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ δεν απαντά επί της ουσίας στις τεκμηριωμένες θέσεις του Προέδρου

Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ δεν απαντά επί της ουσίας στις τεκμηριωμένες θέσεις του Προέδρου, αναφέρε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως η σημερινή ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, με την οποία σχολιάζει την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη προς τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, δεν απαντά σε κανένα σημείο επί της ουσίας των τεκμηριωμένων θέσεων και απαντήσεων που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα όσα το ΔΗΚΟ και ο Πρόεδρος του ήγειραν ως θέματα στην επιστολή που είχαν αποστείλει προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Αντίθετα, η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ επαναλαμβάνει τις εμμονές του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου σε θέσεις, οι οποίες καταρρίπτονται με επιχειρήματα στην εμπεριστατωμένη επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και που οδήγησαν το ΔΗΚΟ στην αδικαιολόγητη καταψήφιση του προϋπολογισμού του κράτους», αναφέρεται.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.