Λουκάς Φουρλάς: “Είπαν ότι εγώ σκότωσα το μωρό μου για να μπω στην πολιτική” -ΒΙΝΤΕΟ

Λουκάς Φουρλάς: “Είπαν ότι εγώ σκότωσα το μωρό μου για να μπω στην πολιτική” -ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λουκάς Φουρλάς φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε συγκλονίζοντας για τα κακοπροαίρετα σχόλια που λέγονται για εκείνον όσον αφορά στον χαμό της κορούλας τους.

“Μπορεί να τα συγχώρεσα αλλά δεν τα ξεχνώ. Όταν προσπάθησαν να με χτυπήσουν για το μωρό μου. Μου έλεγαν ότι σκότωσα εγώ το μωρό μου για να μπω στην πολιτική και ότι εγώ έσπευσα να εκμεταλλευτώ το γεγονός τούτο. Τούτο το πράγμα δεν το συγχωρώ. Ήταν ανέντιμο. Και σας το λέει δημόσια ένας πατέρας που έχασε το μωρό του. Τους κοιτάζω στα μάτια και τους λέω “Ο Θεός να μεν σας δώσει έτσι πράγματα. Ποτέ”. Τα συγχωρώ αλλά δεν τα ξεχνώ”, είπε με έντονο ύφος ο ευρωβουλευτής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE