Λουκάς Φουρλάς: “Είπαν ότι εγώ σκότωσα το μωρό μου για να μπω στην πολιτική” -ΒΙΝΤΕΟ

Λουκάς Φουρλάς: “Είπαν ότι εγώ σκότωσα το μωρό μου για να μπω στην πολιτική” -ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λουκάς Φουρλάς φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε συγκλονίζοντας για τα κακοπροαίρετα σχόλια που λέγονται για εκείνον όσον αφορά στον χαμό της κορούλας τους.

“Μπορεί να τα συγχώρεσα αλλά δεν τα ξεχνώ. Όταν προσπάθησαν να με χτυπήσουν για το μωρό μου. Μου έλεγαν ότι σκότωσα εγώ το μωρό μου για να μπω στην πολιτική και ότι εγώ έσπευσα να εκμεταλλευτώ το γεγονός τούτο. Τούτο το πράγμα δεν το συγχωρώ. Ήταν ανέντιμο. Και σας το λέει δημόσια ένας πατέρας που έχασε το μωρό του. Τους κοιτάζω στα μάτια και τους λέω “Ο Θεός να μεν σας δώσει έτσι πράγματα. Ποτέ”. Τα συγχωρώ αλλά δεν τα ξεχνώ”, είπε με έντονο ύφος ο ευρωβουλευτής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Προς αναβολή η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Ο λόγος πίσω από το αίτημα

Η τραγωδία στα ανοικτά της κατεχόμενης Κερύνειας φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τον προγραμματισμό των επαφών στο Κυπριακό, καθώς το νέο τετ-α-τετ Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Έρχιουρμαν οδεύει προς μετάθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE