Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η BioNTech λέει ότι σε έξι εβδομάδες θα μπορεί να δημιουργήσει εμβόλιο κατά του μεταλλαγμένου ιού

Η γερμανική εταιρεία εμβολίων BioNTech ανέφερε την Τρίτη ότι μπορεί εντός έξι εβδομάδων να παραγάγει εμβόλιο που να αντιμετωπίζει και την νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού.


Εν τω μεταξύ, αναμένεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα συγκαλέσει συνάντηση των μελών του για να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης του νέου στελέχους του ιού.

Εν τω μεταξύ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος στη Γερμανία είπε ότι δεν είμαστε ακόμα σε θέση να έχουμε επαρκή εικόνα για  το νέο στέλεχος του ιού στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE