LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης αναφέρει ότι «Όταν τον 12/2007 ο ΔΗΣΥ έκανε σημαία την Έκθεση της ΕΥ για την πλωτή μονάδα φυσικού αερίου, την οποία είχε ζητήσει η Επιτροπή Ελέγχου με Πρόεδρο βουλευτή ΔΗΣΥ, θεωρείτο θεμιτό. Σήμερα η ΕΥ θα πρέπει να αμύνεται στις επιθέσεις της Κυβέρνησης ότι κόμματα αξιοποιούν εκθέσεις της».
Όταν τον 12/2007 ο ΔΗΣΥ έκανε σημαία την Έκθεση της ΕΥ για την πλωτή μονάδα φυσικού αερίου, την οποία είχε ζητήσει η Επιτροπή Ελέγχου με Πρόεδρο βουλευτή ΔΗΣΥ, θεωρείτο θεμιτό.
— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) December 22, 2020
Σήμερα η ΕΥ θα πρέπει να αμύνεται στις επιθέσεις της Κυβέρνησης ότι κόμματα αξιοποιούν εκθέσεις της. https://t.co/2QJtTkAXnb
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




