ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ – ΟΦΗ: Από αμυντικός… «ογκόλιθος», στον «πάγο»

ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ – ΟΦΗ: Από αμυντικός… «ογκόλιθος», στον «πάγο»

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Βαχίντ Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο πρώην άσος του Απόλλωνα παρουσιαζόταν από κάποια ΜΜΕ της Μητέρας Πατρίδας ως… αμυντικός “ογκόλιθος”, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Αναλυτικά:

«Σε… δύσκολη θέση βρίσκεται ο Βαχίντ Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ.

Το καλοκαίρι αποκτήθηκε για να… συμμαζέψει μαζί με τον Βούρο την άκρως προβληματική οπισθοφυλακή του ΟΦΗ, ωστόσο κάθε άλλο παρά έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Ο Σελίμοβιτς έχει χάσει για τα καλά τη θέση του στα πλάνα του Σίμου και μάλιστα στο παιχνίδι με τον Άρη, παρότι ήταν εκτός και ο Γιαννούλης, προτιμήθηκε αντί του διεθνή από το Λουξεμβούργο, ο Βαφέας.

Ποια θα είναι η συνέχεια των σχέσεων του παίκτη με τον ΟΦΗ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο δεδομένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

The post ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ – ΟΦΗ: Από αμυντικός… «ογκόλιθος», στον «πάγο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!