ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα η Τσέλσι

Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα η Τσέλσι

PREMIER LEAGUE-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 3-0

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Αφεντικό στο Λονδίνο η Τσέλσι που κέρδισε με 3-0  τη Γουέστ Χαμ κι επέστρεψε σε τροχιά τετράδας.

Στο 7ο λεπτό η Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ με τον Ράις αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 10’ μετά από κόρνερ, ο Τιάγκο Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 15’ ακυρώθηκε γκολ και του Έιμπραχαμ, ενώ στο 21’ ο Αθπιλικουέτα πρόλαβε τον Αλέ και στο 30’ ακυρώθηκε και το γκολ του Μπόουεν. Στο 58ο λεπτό μετά από σέντρα του Νόουμπλ, ο Ζουμά έδιωξε προ του Σούτσεκ, ενώ στο 78’ μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Βέρνερ πέρασε κάθετα στον Έιμπραχαμ, που πλάσαρε από κοντά για το 2-0.

Και πριν προλάβει να συνέλθει η Γουέστ Χαμ, στο 80’ ο Μάουντ σέντραρε από αριστερά, ο Πούλισικ πήρε την κεφαλιά από κοντά και ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε αλλά ο Έιμπραχαμ πλάσαρε εξ επαφής για το 3-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Τσίλγουελ (9’ Έμερσον), Καντέ, Ζορζίνιο (66’ Κόβατσιτς), Μάουντ, Πούλισικ (84’ Χάβερτς), Βέρνερ, Έιμπραχαμ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Τσουφάλ, Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Νόουμπλ, Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς (66’ Μπενραχμά), Αλέ, Μπόουεν (90’ Φρέντερικς)

Πηγή: www.aek365.org

The post Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα η Τσέλσι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top