Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR

Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR

Ο διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή, είχε την ατυχία να τραυματιστεί στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της Δόξας Κατωκοπιάς, που έγινε την Κυριακή (20-12-2020) στο Δασάκι της Άχνας.  Αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Ροβέρτο Κώστα.

Ο Τιμόθεος Χριστοφή για αύριο, Τρίτη (22-12-2020), δύο μέρες μετά τον τραυματισμό του, ορίστηκε στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, όπου θα είναι στο VAR.

Διαβάστε: 

Οι διαιτητές του ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, του ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα και του ΑΣΙΛ-Άρης

Έγινε και αυτό: Ο τραυματίας Τιμόθεος αποχώρησε καταχειροκροτούμενος!

 Απρόοπτο στο Δασάκι – Αναγκαστική αλλαγή ο ΡΕΦ!

The post Μετά τον ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ του ο Τιμόθεος Χριστοφή ορίστηκε στο… «ΚΑΥΤΟ» VAR appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!