O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι!

O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι!

Σχολιάζεται περισσότερο η… άνοδος της απόδοσης των δυο Γιάννηδων, του Πίττα και του Γιαννιώτα, από τότε που ανέλαβε τα γκέμια ο συνονόματος τους Πετράκης.

Για την χθεσινή εύκολη επικράτηση επί του Ερμή, ο τίτλος του πολυτιμότερου… πάει στον Γιαν – Γιαν, ο οποίος δοκίμαζε να κάμει και το πρώτο του χατ-τρικ.

Στη φάση του 4-0, επέλεξε πάντως να πασάρει στον Πίττα, ο οποίος με αριστερό πλασέ, νίκησε τον Φιρινίδη.

Πολύτιμες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει τον τελευταίο καιρό, ο Ρουμάνος άσος Φλορεντίν Ματέι.

Τον είχε ρίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Ελλαδίτης προπονητής, παρότι δεν επετεύχθη η ανατροπή του σκορ (εν τέλει ηττήθηκαν 2-1 οι κυανόλευκοι), στο επόμενο ματς του έδωσε φανέλα βασικού και πολύ καλά πράττει.

Επειδή με τον Βαλκάνιο επιτελικό χαφ, η ομάδα “παράγει” ευκαιρίες από τον κεντρικό διάδρομο. Χθες σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ένα εξαιρετικό σλάλομ, κρύβοντας τη μπάλα, προσπερνώντας σαν… σταματημένους αρκετούς αντίπαλους αμυντικούς!

Αποτελεί ένα από τα “κλειδιά”, η μονιμοποίηση του Ματέι στο αρχικό σχήμα, για να φτιάχνει σαφώς περισσότερες τελικές προσπάθειες η ομάδα. Χτες για παράδειγμα η κάρτα των στατιστικών… έγραφε στο φινάλε 19 τελικές!

The post O ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ κύριος… Φλορεντίν Ματέι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect