Γκασπερίνι: «Κερδίσαμε 4-1 τη Ρόμα και εσείς μιλάτε ακόμη για τον Γκόμες»

Γκασπερίνι: «Κερδίσαμε 4-1 τη Ρόμα και εσείς μιλάτε ακόμη για τον Γκόμες»

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε εκ νέου για την κατάσταση με τον Πάπου Γκόμες.

Καμία διάθεση να ασχοληθεί άλλο με το θέμα με τον Πάπου Γκόμες δεν έχει ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Αταλάντα ρωτήθηκε μετά το ματς με την Ρόμα για το τι συμβαίνει με τον αρχηγό της ομάδας και γιατί τον άφησε εκτός αποστολής, με την ερώτηση αυτή να τον εκνευρίζει.

«Δεν θα απαντήσω ξανά σε ερωτήσεις όπως αυτή, ό,τι θέλετε θα σας το απαντήσει η διοίκηση, αυτή θα σας το διευκρινήσει», είπε αρχικά.

«Κερδίσαμε με 4-1 την Ρόμα, ήρθαμε ισόπαλοι με την Γιουβέντους, κερδίσαμε την Φιορεντίνα και τον Άγιαξ… Εσείς ακόμη μιλάτε για αυτό το θέμα! Υπήρξε μια ανακοίνωση από τον σύλλογο και το θέμα τελείωσε εκεί. Όταν νευριάζει ένας προπονητής, είναι κακό. Όταν νευριάζει μια διοίκηση, είναι ακόμη πιο περίπλοκο», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Γκασπερίνι: «Κερδίσαμε 4-1 τη Ρόμα και εσείς μιλάτε ακόμη για τον Γκόμες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE