Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Την προσπάθεια στηρίζουν και ο μεγαλομέτοχος της Κυρίας Χρίστος Πουλλαΐδης, αλλά και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Ευγένιος Χαμπουλλάς.
«Χρήστος Πουλλαΐδης και Ευγένιος Χαμπουλλάς δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου μας. Όλοι μαζί για την περήφανη πρόκριση!»
Χρήστος Πουλλαΐδης και Ευγένιος Χαμπουλλάς δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας χειροσφαίρισης του συλλόγου μας. Όλοι μαζί για την περήφανη πρόκριση! #anorthosisfc #anorthosishc #blueandwhite
pic.twitter.com/esQiF1GX0D
— Anorthosis Famagusta – Official (@anorthosisfc) December 20, 2020
The post Χαμπουλλάς και Πουλλαΐδης δίπλα στην Ανόρθωση για την πρόκριση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις