Αυτή είναι η νικήτρια του My Style Rocks για φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή είναι η νικήτρια του My Style Rocks για φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

My Style Rocks Τελικός – Η Αρετή Λις αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια

Στην δεύτερη θέση του My Style Rocks βρέθηκε ο Μηνάς Αηδόνης.

Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το φετινό My Style Rocks ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Αρετή Λις.

Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές με ένα φαντασμαγορικό σόου και λαμπερές εμφανίσεις ως “Queens & Kings”. Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τη νικήτρια, η οποία, ανακοινώθηκε live και κέρδισε το στέμμα της Βασίλισσας του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Ο Αρετή Λις αποχαιρετά το σόου με το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Από zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE