Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Στην δεύτερη θέση του My Style Rocks βρέθηκε ο Μηνάς Αηδόνης.
Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το φετινό My Style Rocks ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Αρετή Λις.
Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν, για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές με ένα φαντασμαγορικό σόου και λαμπερές εμφανίσεις ως “Queens & Kings”. Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.
Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική και ανέδειξε τη νικήτρια, η οποία, ανακοινώθηκε live και κέρδισε το στέμμα της Βασίλισσας του στιλ αλλά και το μεγάλο έπαθλο.
Ο Αρετή Λις αποχαιρετά το σόου με το στέμμα και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Από zappit.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




