Το Βέλγιο κλείνει τα σύνορα με το ΗΒ προληπτικά από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες

Το Βέλγιο κλείνει τα σύνορα με το ΗΒ προληπτικά από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες

Το Βέλγιο θα κλείσει από τα μεσάνυχτα τα σύνορά του σε ταξιδιώτες που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο για  24 ώρες, ανακοίνωσε την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Αλεξάντερ Ντε Κρόου, μιλώντας στην εκπομπή De Zevende Dag.


Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για "προληπτικό μέτρο" ως απάντηση στην απαγόρευση πτήσεων που επέβαλαν οι Κάτω Χώρες, για να αποφευχθεί η εξάπλωση μιας πιο μολυσματικής μετάλλαξης του κορωνοϊού. Προς το παρόν, το μέτρο ισχύει μόνο για 24 ώρες, "ωστόσο, θα μπορούσε να επεκταθεί, εάν αυτό αποδειχθεί απαραίτητο" πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE