ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε αγοράκι 9 χρονών που επιχείρησε να διασταυρώσει το δρόμο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε αγοράκι 9 χρονών που επιχείρησε να διασταυρώσει το δρόμο

Ενα εννιάχρονο αγοράκι παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Πάφο το Σάββατο 19/12.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το αγοράκι επιχείρησε να διασταυρώσει το δρόμο στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντη από δεξιά προς αριστερά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτυπήθηκε από όχημα με οδηγό 61χρονο που κατευθυνόταν προς βόρεια κατεύθυνση.


Το αγοράκι υπέστη κάταγμα στο πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία  στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝ Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE