Χαμός με ΑΕΛίστες στη Λεμεσό και ανάρτηση Θεόδωρου – «Οι VAR και οι λοιποί φτωχοί συγγενείς…»

Χαμός με ΑΕΛίστες στη Λεμεσό και ανάρτηση Θεόδωρου – «Οι VAR και οι λοιποί φτωχοί συγγενείς…»

Ηχηρό μήνυμα με νόημα προς πάσα κατεύθυνση, στέλνει μέσω των social media ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μετά το 1-1 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, όπου η Λεμεσιανή ομάδα εξέφρασε σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΦΟΔΡΑ παράπονα από την ΑΕΛ – «Ζήσαμε απόψε ένα παιχνίδι πίσω από τα πλήκτρα που καθορίζει αποτελέσματα»

Κέρκεζ: «Δεν ξέρω πως θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα με το VAR»

Παράλληλα, ανέβασε βίντεο μερικών δευτερολέπτων, από την υποδοχή και την αποθέωση που επεφύλαξαν οπαδοί της ΑΕΛ στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε στη Λεμεσό!

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Νομίζουν οι VAR και οι λοιποί φτωχοί τους συγγενείς ότι κάτι έκαναν απόψε.

Δεν έχετε ιδέα τι πετύχατε…».

 Δείτε το βίντεο:

Και το ποστάρισμα του:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Χαμός με ΑΕΛίστες στη Λεμεσό και ανάρτηση Θεόδωρου – «Οι VAR και οι λοιποί φτωχοί συγγενείς…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.