ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 61 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων - Γιατί καταγγέλθηκαν οι περισσότεροι

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 61 καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων - Γιατί καταγγέλθηκαν οι περισσότεροι

Σε 60 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6.00πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 7.412 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν κυρίως τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ η καταγγελία υποστατικού αφορούσε εξυπηρέτηση πελατών

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.737 έλεγχοι και προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.507 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 615 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 565 έλεγχοι με 1 καταγγελία υποστατικού και 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 644 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 323 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τους 7.412 ελέγχους οι 21 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Από τους ελέγχους στα αεροδρόμια, επίσης δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top