Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ!

Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ!

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Ομόνοια έγινε ένας… χαμός.

Μόλις στο 1ο λεπτό οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο ρεφ Γιάννης Αναστασίου δεν σφύριξε παράβαση, όμως, ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή να πάει να δει τη φάση και τότε υπέδειξε την άσπρη βούλα στο 4ο λεπτό.

Ο Παπουλής ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο αστόχησε, αφού το κτύπημα του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Παρόλα αυτά, η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 7′ με τον Ασάντε σε κενή εστία να πλασάρει και να γράφει το 1-0, αφού πρώτα ντρίμπλαρε και τον Κυριακίδη.

The post Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE