Κάνει ΠΑΡΤΙ η Ομόνοια: Δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά – VAR για Τζιωνή, ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τιάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ΠΑΡΤΙ η Ομόνοια: Δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά – VAR για Τζιωνή, ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τιάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 3-0 πετυχαίνει στο 51′ ο Τζιωνής για την Ομόνοια στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Αρχικά το γκολ είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, όμως, μετά την παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά.

Πριν… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το γκολ του Κύπριου διεθνή, ο Τιάγκο ήρθε να γράψει το 4-0 στο 55′ με πανέμορφο τέρμα. Ο Βραζιλιάνος με σουτ στην κίνηση σκόραρε μέσα από την περιοχή.

 Το βίντεο με τα γκολ τους:

The post Κάνει ΠΑΡΤΙ η Ομόνοια: Δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά – VAR για Τζιωνή, ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τιάγκο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE