ΠΑΦΟΣ: Πάγωσε η προσφορά για μονάδα αιμοκάθαρσης λόγω καταψήφισης προϋπολογισμού

ΠΑΦΟΣ: Πάγωσε η προσφορά για μονάδα αιμοκάθαρσης λόγω καταψήφισης προϋπολογισμού

Η προσφορά για την μονάδα αιμοκάθαρσης στην Πάφο πάγωσε λόγω της καταψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.


Με δωδεκατημόρια δεν μπορεί να υπογραφεί η σύμβαση τον Ιανουάριο, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Καρούσος, ενημερώνοντας τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.
 
«Η προσφορά για την μονάδα Αιμοκάθαρσης στην Πάφο @K_Ioannou προς το παρόν δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω της καταψήφισης του προϋπολογισμού. Με δωδεκατημόρια δεν θα μπορεί να υπογραφεί η σύμβαση τον Ιανουάριο.  @MinHealthCY», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Καρούσος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE