ΠΑΦΟΣ: Πάγωσε η προσφορά για μονάδα αιμοκάθαρσης λόγω καταψήφισης προϋπολογισμού

ΠΑΦΟΣ: Πάγωσε η προσφορά για μονάδα αιμοκάθαρσης λόγω καταψήφισης προϋπολογισμού

Η προσφορά για την μονάδα αιμοκάθαρσης στην Πάφο πάγωσε λόγω της καταψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.


Με δωδεκατημόρια δεν μπορεί να υπογραφεί η σύμβαση τον Ιανουάριο, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Καρούσος, ενημερώνοντας τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.
 
«Η προσφορά για την μονάδα Αιμοκάθαρσης στην Πάφο @K_Ioannou προς το παρόν δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω της καταψήφισης του προϋπολογισμού. Με δωδεκατημόρια δεν θα μπορεί να υπογραφεί η σύμβαση τον Ιανουάριο.  @MinHealthCY», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Καρούσος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE