Ποιοι ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τον Λαγιέκ να κάμει ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών…

Ποιοι ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τον Λαγιέκ να κάμει ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών…

Για να… τραβήξει πίσω το πρώτο E-mail o πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Λαγιέκ, σημαίνει ότι τον εξανάγκασαν κάποιοι. 

Ποιοι ακριβώς το έπραξαν, δεν κατέστη δυνατό να το μάθουμε.

Ο παλιός διαιτητής που ενεργοποιήθηκε το περασμένο Καλοκαίρι και έχει σημαντικό πόστο στο Τμήμα διαιτησίας, λογικά κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.

Εννοείται ότι “πήγε” και σε αυτόν το ηλεκτρονικό μήνυμα του Γάλλου Αρχιδιαιτητή.

Άλλες πληροφορίες χθες, “φωτογράφιζαν” τον υπεύθυνο εκπαίδευσης των διαιτητών για το VAR, τον Ελλαδίτη Μιχάλη Κουκουλάκη, ότι “έβαλε χέρι” στον Λαγιέκ.

Η εν λόγω πληροφορίες, προς το παρών, δεν επιβεβαιώνονται.

Ελπίζουμε πάντως στην πορεία, αυτοί που διαχειρίζονται το κεφάλαιο διαιτησία στον τόπο, να βρουν μια φόρμουλα να μην συγχύζουν τον κόσμο, όπως συνέβη κατά την πρώτη αγωνιστική εφαρμογής του VAR.

Π.Χ. 

The post Ποιοι ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τον Λαγιέκ να κάμει ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE