ΚΥΠΡΟΣ: Η πόλη με τους περισσότερους παραβάτες - Χιλιάδες ελέγχοι από την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Η πόλη με τους περισσότερους παραβάτες - Χιλιάδες ελέγχοι από την Αστυνομία

Στην καταγγελία 78 πολιτών και ενός υποστατικού προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο έγιναν συνολικά 5.314 έλεγχοι παγκυπρίως.
 
Στη Λευκωσία έγιναν 1.383  έλεγχοι και υπήρξαν 23 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 1.042 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 34 πολίτες.
 
Στη Λάρνακα έγιναν 917 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες, ενώ στην Πάφο έγιναν 937 έλεγχοι και έγιναν μία καταγγελία υποστατικού και 7 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην επαρχία Αμμοχώστου έγιναν 859 έλεγχοι και υπήρξαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην επαρχία της Μόρφου διενεργήθηκαν 154 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολιτών.
 
 Έγιναν, επίσης, 22 έλεγχοι από τη Λιμενική Αστυνομία χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.