ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Στο 5-9 ο Παναθηναϊκός, μπήκε οκτάδα η Ζάλγκιρις, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Φενέρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Στο 5-9 ο Παναθηναϊκός, μπήκε οκτάδα η Ζάλγκιρις, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Φενέρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Άλμπα Βερολίνου ανεβαίνοντας στο 5-9. Στη ζώνη των πλέι-οφ η Ζάλγκιρις που συνέτριψε την Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Άλμπα Βερολίνου με σκορ 92-69, για την 15η αγωνιστική της Euroleague και ανέβασε το ρεκόρ του στο 5-9 προσπαθώντας να κάνει την αντεπίθεση του για να φτάσει πιο κοντά στην οκτάδα, ενώ η γερμανική ομάδα, με αυτή την ήττα, έπεσε στο 6-8.

Η Αναντολού Εφές με τη νέα της ήττα απομακρύνεται κι άλλο από την πρώτη οκτάδα, με το ρεκόρ της να είναι πλέον στο 7-8. Από την άλλη πλευρά η Αρμάνι παραμένει σταθερά στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας με το 9-5.

Η Ζάλγκιρις φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού επικράτησε και της Φενέρμπαχτσε και πλέον κινείται σε τροχιά πλέι-οφ όντας στο 8-7, ενώ οι Τούρκοι δεν μπορούν να σηκώσουν… κεφάλι με το ρεκόρ τους να πέφτει στο 5-10.

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague:

Πηγή: to10.gr

The post ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Στο 5-9 ο Παναθηναϊκός, μπήκε οκτάδα η Ζάλγκιρις, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ η Φενέρ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE