Επιβεβαιώθηκαν τα 4 κρούσματα στην ΑΕΚ

Επιβεβαιώθηκαν τα 4 κρούσματα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα τέσσερα θετικά κρούσματα μετά από μοριακό έλεγχο.

Αναλυτικά:

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι επιβεβαιώθηκαν τα τέσσερα θετικά κρούσματα (δύο ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του προσωπικού), μετά τα αποτελέσματα στα μοριακά τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 που υποβλήθηκαν νωρίτερα σήμερα (17/12).

Ευχόμαστε σε όλους περαστικά και να ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Εξακολουθούν να τηρούνται όλες οι διαδικασίες του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ. Αύριο (18/12) όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από νέα τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19.

The post Επιβεβαιώθηκαν τα 4 κρούσματα στην ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE