Πως ζω καθημερινά τον κορωνοϊο στο σπίτι μου σαν μάνα

Πως ζω καθημερινά τον κορωνοϊο στο σπίτι μου σαν μάνα

Πραγματικά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Δεν ξέρεις τι να κάνεις , τι να μην κάνεις. Ολοι γύρω σου ακους καθημερινά ότι είναι υποψήφιοι θετικοί.

Τσακώνεσαι με τις φίλες σου γιατί γυρίζουν και εσυ έχεις στο σπίτι σου βρέφη και δεν θες να τις δείς.

Εκνευρίζεσαι με την αναισθησία κάποιων που δεν λένε να προσέχουν. Και εσύ είσαι μάνα, φοβάσαι για τα παιδιά σου. Πως είναι να ζεις τον κορωνοϊο μέσα στο σπίτι σου;

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE