ΑΕΛίστικο respect σε Τότη Σταυρινού και παλαίμαχους άλλης ομάδας

ΑΕΛίστικο respect σε Τότη Σταυρινού και παλαίμαχους άλλης ομάδας

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Τότης Σταυρινού και ο όμιλος Παλαιμάχων Ακρίτα Χλώρακας βοήθησαν ξανά την Κίτρινη Γραμμή και ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου τους ευχαρίστησε με ανάρτηση του.

Η ανάρτηση:

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου Τοτη Σταυρινού για την προσφορά δώρων στην «ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» όπως επίσης και τον Όμιλο Παλαιμάχων Ακρίτα Χλώρακας για την εκ νέου συνεισφορά τους στην όλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάρτιο. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! 🤝👏

The post ΑΕΛίστικο respect σε Τότη Σταυρινού και παλαίμαχους άλλης ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE