Οι ΟΡΝΙΘΕΣ και… τα πίτερα!

Οι ΟΡΝΙΘΕΣ και… τα πίτερα!

Ομολογώ ότι μου άρεσε ο τρόπος που επέλεξε να… ολοκληρώσει την γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Αντρέας Παπαχαραλάμπους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι ακριβώς σημαίνει.

Στην Κυπριακή ντοπιολαλιά, νομίζω ότι ταιριάζει η φράση του θυμόσοφου λαού: “Όποιος ανακατώνεται με τα πίτερα, εννά τον φαν’ (ή τρώντον) οι όρνιθες”. 

Έχει ενδιαφέρον πάντως, αν ο πρόεδρος της Ομόνοιας, θα επανέλθει…

Υ.Γ. Για τους Ελλαδίτες, τα πίτερα, είναι τα πίτουρα.

Π.Χ. 

The post Οι ΟΡΝΙΘΕΣ και… τα πίτερα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.