Big Brother: Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής ‘καρφώνουν’ τη Σοφία Δανέζη για τον καβγά με την Άννα Μαρία

Big Brother: Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής ‘καρφώνουν’ τη Σοφία Δανέζη για τον καβγά με την Άννα Μαρία

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother» με πρωταγωνίστριες για μια ακόμη φορά την Άννα Μαρία Ψυχράκη και τη Σοφια Δανέζη, που αυτή τη φορά τσακώθηκαν έντονα  για δυο… φτερούγες κοτόπουλο. Άννα Μαρία Ψυχράκη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να πετάξει τις φτερούγες από το κοτόπουλο τις οποίες, όπως είπε η ίδια κανείς τους δεν τρώει.

Όταν το κατάλαβε η Άννα Μαρία άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια για να τις βρει.

Η Άννα Μαρία βρήκε τις φτερούγες και ξέσπασε μεγάλος καβγάς, με την ίδια να επιτίθεται στη Σοφία λέγοντάς της πως δεν πρέπει να πετούν τρόφιμα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE