ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη και κλοπή σε οικία - Ξάφρισαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας

ΠΑΦΟΣ: Διάρρηξη και κλοπή σε οικία - Ξάφρισαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας

Διάρρηξη κατοικίας με λεία χρήματα και ρολόι μεγάλης αξίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 39χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίας από την Κίνα μόνιμος κάτοικος Χλώρακας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 18:40 χτες, ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία της μεταξύ των ωρών 17:00 με 18:00, ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν, και απέσπασαν την τσάντα της με το περιεχόμενο της η οποία βρίσκονταν στο καθιστικό της οικίας .

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη εντός της τσάντας υπήρχε το χρηματικό ποσό των 10 χιλ. ευρώ σε χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ και ένα γυναικείο ρολόι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ για τα οποία δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή. Όπως διαφάνηκε οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία αφού παραβίασαν αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο στον υπόγειο χώρο του σπιτιού.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου και η σκηνή θα τύχει επιστημονικής εξέτασης το πρωί.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE