Κάποιοι θησαυρίζουν στην Amazon πουλώντας «προστατευτικά» για ρούτερ που «μπλοκάρουν» το 5G

Κάποιοι θησαυρίζουν στην Amazon πουλώντας «προστατευτικά» για ρούτερ που «μπλοκάρουν» το 5G

Ορισμένοι είδαν στον κορωνοϊό και την προσπάθεια κάποιων να τον συνδέσουν με το 5G μια ευκαιρία για να θησαυρίσουν.

Έτσι, στο Amazon πωλούνται «προστατευτικά» για ρούτερ, τα οποία υποτίθεται ότι «μπλοκάρουν» το δίκτυο 5G.  

Αυτά τα «προστατευτικά» πωλούνται σε διάφορες τιμές- ακόμη και 90 δολάρια- ενώ τα περισσότερα μοιάζουν με μεταλλικό πλαίσιο στο οποίο μπαίνει το 5G. Πάντως, αρκετοί από αυτούς που το αγόρασαν δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι και οι αξιολογήσεις τους έχουν προκαλέσει τη χλεύη χρηστών των social media.  

Οι περισσότεροι αγοραστές διαμαρτύρονται ότι το «προστατευτικό» έκανε πιο αργή τη σύνδεση του ίντερνετ. Το WiFi δεν λειτουργεί αν δεν είσαι στο ίδιο δωμάτιο, γράφει ένας από αυτούς. Άλλος ανέφερε ότι δεν είχε καν σύνδεση ίντερνετ. Στον αντίποδα, υπήρξε και αγοραστής για τον οποίο το πρόβλημα ήταν ότι δεν μειώθηκε καθόλου το σήμα σε κανένα από τα ρούτερ που δοκίμασε το «προστατευτικό».              

Κάποιος ρώτησε «Γιατί να βάλεις το ρούτερ σε κλουβί, όταν μπορείς να πετύχεις το ίδιο πετώντας το και τυλίγοντας το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο», προφανώς κάνοντας πλάκα. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι «αν τυλίξεις το κεφάλι σου με αλουμινόχαρτο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρούτερ επειδή δεν μπορείς να δεις». 

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE