Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι, μετά από 4 εύστοχα σε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι, μετά από 4 εύστοχα σε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τέσσερα εύστοχα χτυπήματα στα τελευταία δύο ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο νικήθηκε από τον Γκολίνι στην εκτέλεση πέναλτι και δεν μπόρεσε να βάλει ξανά μπροστά τη Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει τέσσερις φορές με πέναλτι, βοηθώντας με την έφεσή του από την άσπρη βούλα τη Γιουβέντους να πάρει σπουδαία διπλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τη Τζένοα. Ωστόσο, το σερί σταμάτησε απέναντι στην Αταλάντα. Ο «CR7» δεν μπόρεσε να κάνει το 5Χ5, νικήθηκε από τον Γκολίνι, που έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία κι έτσι ο δείκτης καριέρας του έπεσε στο… 83%.


Πηγή: www.gazzetta.gr

 

The post Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι, μετά από 4 εύστοχα σε μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE