ΔΗΚΟ: Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ διαμαρτύρεται και φωνάζει επειδή φοβάται τον έλεγχο

ΔΗΚΟ: Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ διαμαρτύρεται και φωνάζει επειδή φοβάται τον έλεγχο

Ανακοίνωση για τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών εξέδωσε το ΔΗΚΟ.

Αναλυτικά:

Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών με την οποία η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ επιχειρεί για ακόμη μια φορά την αποδόμηση του έργου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σε σχέση με το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, είναι απαράδεκτη, αβάσιμη και προκλητική.

Είναι επίσης ενδεικτική του πανικού που την διακατέχει.

Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ διαμαρτύρεται και φωνάζει επειδή φοβάται τον έλεγχο.

Και αυτός που φοβάται τον έλεγχο, είναι αυτός που έχει κάτι να κρύψει.

Η κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι η Ελεγκτική Υπηρεσία που εκθέτει τη χώρα αλλά η κυβέρνηση της διαπλοκής που μας έχει οδηγήσει στα τάρτατα, ως προς τις διεθνείς αξιολογήσεις σε σχέση με τη διαφθορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE