ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου άνδρα που «έσβησε» στην άσφαλτο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου άνδρα που «έσβησε» στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το πρωί της Τετάρτης (16/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκρός είναι ο 78χρονος Χρυσίλιος Κύπρου από το Νικητάρι.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί της Τετάρτης (16/12) στον δρόμο Ακακίου – Κοκκινοτριμιθιάς, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυριστεί σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο όπου και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ παράλληλα, κλήθηκε και πυροσβεστική για απεγκλωβισμό.

Στο σημείο περνούσε και η γιατρός και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, στον δρόμο για Νικητάρι, όπου και πήγαινε για να επισκεφθεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE