ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου άνδρα που «έσβησε» στην άσφαλτο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του άτυχου άνδρα που «έσβησε» στην άσφαλτο

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το πρωί της Τετάρτης (16/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκρός είναι ο 78χρονος Χρυσίλιος Κύπρου από το Νικητάρι.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί της Τετάρτης (16/12) στον δρόμο Ακακίου – Κοκκινοτριμιθιάς, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυριστεί σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο όπου και μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ παράλληλα, κλήθηκε και πυροσβεστική για απεγκλωβισμό.

Στο σημείο περνούσε και η γιατρός και Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, στον δρόμο για Νικητάρι, όπου και πήγαινε για να επισκεφθεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE