Βρες τη ζεστασιά των γιορτών στα ροφήματα της Coffee Island

Βρες τη ζεστασιά των γιορτών στα ροφήματα της Coffee Island

Καφέ ή σοκολάτα; Ό,τι και να διαλέξετε, η Coffee Island έχει ετοιμάσει για σας δύο υπέροχα γιορτινά ροφήματα με συνδυασμούς γεύσεων που θα σας γαργαλίσουν τον ουρανίσκο και θα σας χαρίσουν τη ζεστασιά που ζητάτε.

Let’s keep warm, λοιπόν, επιλέγοντας ένα από τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα της Coffee Island! Το Frosty Caramel Coffee, που έχει στη βάση του το espresso, ή το Frosty Caramel Choco αν είσαι περισσότερο της σοκολάτας.

Φέτος, απολαμβάνοντας τις πιο πάνω χριστουγεννιάτικες γεύσεις και όχι μόνο, μοιράζουμε όλοι μαζί ζεστασιά και αγάπη, αφού η Coffee Island στηρίζει το έργο της οργάνωσης ‘Βαγόνι Αγάπης’, με το ποσό των €4000 ανακουφίζοντας δεκάδες οικογένειες ανάμεσά μας.

Στην Coffee Island θα βρείτε, επίσης, ενδιαφέρουσες επιλογές για χριστουγεννιάτικα δώρα, εκλεκτές ποικιλίες καφέ, τσάγια, και ροφήματα, χρήσιμα αξεσουάρ, εποχιακά μπισκοτάκια & σοκολάτες και τόσα άλλα. Κάντε το δικό σας συνδυασμό και σκορπίστε ζεστασιά και αγάπη στα αγαπημένα σας άτομα. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής online, μέσω της ιστοσελίδας www.coffeeisland.com.cy, μπορείτε να το κάνετε και από τη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Let’s keep, warm με τα νέα γιορτινά ροφήματα από την Coffee Island!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE