Δεν αποκλείει την παρουσία του στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό ο τραυματίας βουλευτής Κέττηρος - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν αποκλείει την παρουσία του στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό ο τραυματίας βουλευτής Κέττηρος - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν αποκλείει το να βρεθεί στην ψηφοφορία της βουλής τελικά ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Νίκος Κέττηρος, μετά και τον τραυματισμό του που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Όπως ενημέρωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο κ. Κέττηρος χειρουργήθηκε χθες το απόγευμα και θα πάει και για 2ο χειρουργείο, όπως του είπαν οι γιατροί.

«Είμαι όπως τον «Robocop», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, είπε πως το περιστατικό έγινε όταν εξερχόταν από κατάστημα, καθώς γλίστρησε στο πρώτο σκαλί και ακολουθούσαν άλλα τρία.

Κληθείς να σχολιάσει εάν θα παρευρεθεί στην πολύ σημαντική ψήφιση της ολομέλειας για τον προϋπολογισμό, απάντησε «μπορεί ναι, μπορεί και όχι, στον γιατρό εναπόκειται».

Όπως επίσης είπε, δεν έχει μιλήσει με το ΑΚΕΛ για την απουσία του ή όχι. «Εγώ προσπαθώ εάν καταφέρω και εάν το επιτρέψουν οι γιατροί να είμαι την Πέμπτη», δηλώνει ο κ. Κέττηρος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό διαφοροποιεί τα δεδομένα καθώς η ψήφιση ή όχι του προϋπολογισμού, παίζεται κυριολεκτικά στην... ψήφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE