ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Στις 51 οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19 - Αριθμοί ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Στις 51 οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19 - Αριθμοί ανά επαρχία

Σε 47 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6.00πμ σήμερα Τετάρτη (16/12) , πραγματοποιήθηκαν 5.029 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν κυρίως τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.872 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 864 έλεγχοι με 25 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 681 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 3 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 891 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 14 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 461 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 260 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE