Ο Καϊρίνος ΜΙΛΗΣΕ για Καρμιώτισσα, εάν μπορούν για τίτλο ΑΕΛ, Απόλλων και η… ΑΡΕΤΗ του για τα εύστοχα κτυπήματα πέναλτι

Ο Καϊρίνος ΜΙΛΗΣΕ για Καρμιώτισσα, εάν μπορούν για τίτλο ΑΕΛ, Απόλλων και η… ΑΡΕΤΗ του για τα εύστοχα κτυπήματα πέναλτι

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ, Χαράλαμπος Καϊρίνος, ο οποίος είχε ξεκινήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Καρμιώτισσα, μίλησε το βράδυ της Τρίτης (15-12-2020) στην τηλεοπτική εκπομπή Capital Sports.

Κληθείς να αναφερθεί στη μέχρι στιγμής πορεία της προηγούμενης του ομάδας στην Α΄ κατηγορία, Καρμιώτισσα, παρατήρησε «Με τις μεγάλες ομάδες η Καρμιώτισσα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, ενώ με θεωρητικά μικρές ομάδες δεν πήρε θετικά αποτελέσματα.  Είναι από τις ομάδες που θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.  Ππιστεύω είναι καλύτερη και εάν της βγουν και τα παιχνίδια με πιο… βατούς αντιπάλους, παλεύοντας μέχρι τέλους, θα τα καταφέρει να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής στην Α΄ κατηγορία».

Ξεκινώντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, ήταν μέχρι τα 20 του, αλλά και στη συνέχεια έχοντας πέρασμα από την ΑΕΛ, ερωτήθηκε ο Χαράλαμπος Καϊρίνος εάν μπορεί το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας Α΄ κατηγορίας να κατακτήσει κάποια από τις δύο Λεμεσιανές ομάδες την τρέχουσα σεζόν.

«Και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές.  Ειδικά η ΑΕΛ είναι η ομάδα που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Είναι πειθαρχημένη με τον Ντούσαν Κέρκεζ να δείχνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Με κάποιες κινήσεις τώρα τον Ιανουάριο που θα χρειαστούν στην ομάδα μπορεί για ακόμη καλύτερη πορεία.

Ο Απόλλωνας με την αλλαγή που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία, χρειάζεται, και είναι λογικό, κάποιο διάστημα για να περάσει ο νέος προπονητής τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι μία εκ των δύο να πάρει το πρωτάθλημα» δήλωσε ο 38χρονος πορτιέρο της ΑΕΖ Ζακακίου.

Σε ότι αφορά την αρετή που έχει να σκοράρει ως τερματοφύλακας από την άσπρη βούλα του σημείου του πέναλτι (το πιο πρόσφατο ήταν το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι ΑΕΖ-Άρης), ο Καϊρίνος επισήμανε ότι στα υπόλοιπα πέναλτι που είχε ευστοχήσει η ομάδα όπου αγωνιζόταν δεν έχασε, ενώ το τελευταίο που σημείωσε είχε ως αποτέλεσμα ήττα για την ομάδα του Ζακακίου.

 

The post Ο Καϊρίνος ΜΙΛΗΣΕ για Καρμιώτισσα, εάν μπορούν για τίτλο ΑΕΛ, Απόλλων και η… ΑΡΕΤΗ του για τα εύστοχα κτυπήματα πέναλτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

LIVE: Σε πύρινο κλοιό η Μέση Ανατολή – Διπλωματικός μαραθώνιος στη Λευκωσία

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE